Getuigschriften

We zijn erg trots op de service die wij bieden aan onze klanten. In feite zien we een relatie met de klant aanzienlijk meer persoonlijk dan die van de meeste andere bureaus in ons vakgebied. Onze relaties met klanten beginnen niet om 9 uur en eindigen om 5 uur - zij blijven bij ons omdat ze voortdurend de kwaliteit en dienstverlening ontvangen die ze verdienen.

“We hebben gekeken naar meerdere SEO oplossingen, maar dit internet marketing bureau was altijd onze duidelijke favoriet. Ze hebben de juiste online strategie en zijn prettig om mee te werken.”
Irene Werner
CEO & Founder
“Het verkeer naar onze website begon vanaf de start gestaag te groeien. We hebben inmiddels een constante stroom nieuwe leads dankzij de online marketing campagne opgezet door dit SEO bedrijf. Ze gaven ons daarnaast de benodigde tools om leads om te zetten in vaste klanten.”
Jeffrey Pol
CEO & oprichter
“Ze zijn er niet alleen in geslaagd om onze website hoog in Google te laten ranken voor onze belangrijkste zoekwoorden, maar zorgen er tevens voor dat de goede poaities behouden blijven! Ik kan dit internet marketing bedrijf aan iedereen aanraden.”
Gabriël van de Toorn
Kwaliteit Beheerder Onroerend Goed
“Dit zoekmachine optimalisatie bureau zorgt voor een consistente stroom van nieuwe leads, terwijl ze ons voorzien van de benodigdheden deze in terugkerende bezoekers om te zetten.”
Naomi de Vries
Financieel Directrice
“Een mooi internetbedrijf dat ons succesvol helpt meer leads te verkrijgen via onze website. Zij werkten voornamelijk aan organische SEO (search engine optimalization). Wij hebben hen geselecteerd nadat wij in het verleden met twee andere bureaus hebben gewerkt en niet naar tevredenheid leverden omdat de resultaten minimaal waren. Wij hebben hen geselecteerd omdat ze meer georganiseerd waren en een beter proces hadden dan anderen. De strategieën leveren goede resultaten op. Ik heb ongeveer zeven jaar met hen gewerkt en gaan zeker door met de samenwerking. We zijn zeer tevreden met hun werk. De gehanteerde strategieën zijn goed doordacht en de service is uitstekend. We hebben een sterke groei gezien in websiteverkeer en ik kan vertellen dat ze branchespecialisten zijn die voor blijven op veranderingen binnen het algoritme van Google."
Lilian de Groot
CEO jachtverhuur
“Ik heb met dit marketing bureau inmiddels een jaar samen gewerkt en ik kan hen zonder enige aarzeling van harte aanbevelen. De klantvriendelijkheid is uitstekend en onze verwachtingen zijn overtroffen. Ik heb gewerkt met meerdere SEO bedrijven en ik kan hen van harte aanbevelen.”
Jan van Urk
Chirurg
“Na vele jaren eigen SEO ervaring, weten wij hoe moeilijk het is om met een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie te komen en deze effectief te integreren binnen ons werkproces. Aangezien ons bedrijf jaarlijks blijft groeien, werd het bijhouden van onze SEO-strategie erg tijdrovend en reduceerde ons vermogen om ons te concentreren op onze core business. Externe SEO experts inhuren was voor ons de oplossing.”
Ina Rake
Commercieel Directeur
“Na een paar maanden samenwerking met dit internetbureau, zijn de posities van belangrijke zoekwoorden voor onze webshop en daarmee de bezoekersaantallen aanzienlijk verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een forse toename van de verkopen.”
Mathijs Poerink
IT Directeur
“Het opzetten van de online internet marketing campagne begon met een zoekwoordenonderzoek. Vervolgens begon het verkeer naar onze website te groeien. Op dit moment hebben we vijf keer zoveel bezoekers sinds de start van de campagne en is de conversie toegenomen met een factor drie.”
Peter van de Elst
CEO