Getuigschriften

We zijn erg trots op de service die wij bieden aan onze klanten. In feite zien we een relatie met de klant aanzienlijk meer persoonlijk dan die van de meeste andere bureaus in ons vakgebied. Onze relaties met klanten beginnen niet om 9 uur en eindigen om 5 uur - zij blijven bij ons omdat ze voortdurend de kwaliteit en dienstverlening ontvangen die ze verdienen.

“We hebben gekeken naar veel SEO oplossingen, maar dit zoekmachine optimalisatie bedrijf was altijd de duidelijke favoriet. Ze hebben de juiste strategie en zijn geweldig om mee te werken.”
Irene Werner
CEO & Founder
“We hebben een constante stroom nieuwe leads dankzij dit SEO bedrijf. Ze gaven ons alle tools om leads om te zetten in klanten.”
Jeffrey Pol
CEO & Founder
“Dit ongelooflijke team is er niet alleen in geslaagd om topposities in Google voor al onze top zoekwoorden te verkrijgen, maar ze hielden ons daar ook! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.”
Gabriël van de Toorn
Kwaliteit Beheerder Onroerend Goed
“Dit hardwerkende team zorgt voor een consistente stroom van nieuwe leads, terwijl ze ons voorzien van de benodigdheden om deze in loyale klanten om te zetten.”
Naomi de Vries
Financieel Directrice
“Een mooi bedrijf dat helpt ons helpt likes, delen en recensies in concrete nieuwe business te vertalen.”
Lilian de Groot
Airframe mechanic
“Ik heb met dit bureau voor een paar maanden gewerkt, maar ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen. Hun klantenservice is uitstekend en ze hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb gewerkt met veel SEO bedrijven, maar geen van hen kan ik met hen vergelijken.”
Jan van Urk
Chirurg
“Na vele jaren eigen SEO ervaring, weten wij hoe moeilijk het is om met een succesvolle SEO strategie te komen en deze effectief te integreren binnen ons werkproces. Aangezien ons bedrijf jaarlijks blijft groeien, werd het bijhouden van onze SEO-strategie erg tijdrovend en reduceerde ons vermogen om ons te concentreren op onze core business.”
Ina Rake
Commercieel Directeur
“De posities van mijn onderneming en de bezoekersaantallen zijn aanzienlijk verbeterd na een paar maanden werken met dit bureau. De service die wij van hun team hebben gekregen heeft consequent boven en buiten onze verwachtingen gestaan.”
Mathijs Poerink
IT Directeur