Web Development Services

Zoekwoorden Onderzoek

Het doel van een zoekwoorden onderzoek en analyse is om relevante combinaties van woorden en termen te selecteren waar uw potentiële klanten op zoeken, die veel verkeer geven en zorgen voor conversie van de bezoekers in aanvragen en verkopen.

Een succesvolle SEO campagne begint bij een gedegen zoekwoorden analyse.

Keyword Tracking

Ontwikkeling en gerichte promotie van opmerkelijke inhoud die in uw wensen voorziet door het bereiken, verbeteren en onderhouden van de zichtbaarheid van de aanwezigheid op het web.

Long Tail Keywords

Long Tail zoekwoorden zijn specifieke en gerichte zoekwoorden relevant voor de doelgroep. Deze zoekwoorden combinaties geven minder concurrentie en zorgen voor een betere conversie.

Keywords Allocation

De zoekwoorden worden toegewezen aan de meest relevante pagina's binnen de website. Aansluitend optimaliseren wij deze URL's aan de hand van de huidige top 10.

Zoekwoorden analyse

Het zoekwoorden onderzoek is de fundering en daarmee het kompas voor de SEO strategie en kan tevens worden benut voor succesvol zoekmachine adverteren.

Wij maken een analyse van de zoekwoorden, gebruikelijk binnen uw branche, door uw potentiële relaties binnen zoekmachines, naar uw product of dienst wordt gezocht.

Een zoekwoorden onderzoek is een analyse gericht op het vinden van combinaties van zoekwoorden die bezoekers gebruiken als in een zoekmachine wordt gezocht naar producten of diensten binnen uw branche. De inhoud bestaat onder andere uit:

  • Relevante zoekwoorden
  • Zoekvolume (De frequentie waarop per maand wordt gezocht op een zoekwoord)
  • Aantal zoekresultaten (De concurrentie)
  • KEI (Keyword Efficiency Index is het aantal zoekresultaten gedeeld door het zoekvolume)

83%

Organisch Verkeer - Toename

42%

Bounce Rate - Afname

38%

Gemiddelde bezoektijd - Toename

21%

Pagina's Per Sessie - Toename

Zoekwoorden Analyse

Eén van de belangrijkste SEO elementen zijn de zoekwoorden relevant aan de doelgroep van uw onderneming. Laat ons team bepalen wat de beste strategie voor alle SEO activiteiten is om de rankings te verbeteren.

Meer conversie

Maak de juiste keuze uit belangrijke relevante zoekwoorden die gericht zoekverkeer genereren en verhoog de omzet via de website van uw bedrijf.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te laten groeien met passie.

Ons team van professionele SEO experts zijn de perfecte partner voor een succesvolle zakelijke samenwerking.

Getuigschriften

Bekijk alles