Pay Per Click Management

AdWords Betalen per Klik Onderhoud en Beheer

Betalen per klik, ook wel SEA genoemd, heeft een directe impact en geeft uw merk een veel groter bereik en aanwezigheid als gevolg van vermelding op de eerste pagina van de belangrijkste zoekmachines.

Onze campagne strategieën worden ontworpen om aan de behoeften van onze klanten en hun marktpositie te voldoen. Wij bieden up-to-date, Betaal Per Klik diensten die onder meer: Paid Search Ads, Video Advertising, display-advertenties, PPC Remarketing en Social Advertising.

Wij leveren resultaten die onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Wij beheren accounts van onze klanten op een dagelijkse basis en monitoren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.

Onze uitstekende resultaten zijn het gevolg van onze complexe en op maat gesneden aanpak die is voorzien van een gedetailleerd overzicht de onderneming van onze klant en ambities voor Betaal Per Klik adverteren, evenals een overzicht van opties van kenmerken met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaald Zoeken Adverteren

Ontvang een positieve ROI via onze PPC zoek adverteren. Besteed geld verstandig en maak gebruik van de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame.

PPC Remarketing

Zet waardevolle 'potentiële klanten' om in 'trouwe klanten'. Ons team van professionals helpt u gebruikers opnieuw aan te spreken, die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn, door het ontwikkelen van een strategie die aan uw verwachtingen zal voldoen.

Sociale Media Advertenties

U heeft behoefte om het bewustzijn van uw merk, product of dienst te verhogen? Wij ontwikkelen een sociale adverteren strategie gericht op KPI's en uw doelstellingen.

Display Adverteren

Wij bieden individuele marketing strategieën om de naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies te verhogen. Wij hebben met succes zowel direct response campagnes alsmede campagnes gericht op naamsbekendheid beheerd.

Video Adverteren

Wij zijn experts in online reclame. Ons team staat klaar om u te helpen een concurrentievoordeel te krijgen door het maken van video-advertenties die de aanwezigheid van uw merk zal vergroten.

We’ve got enough experience to create award winning campaigns on Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter and YouTube.

47

PPC Management Verzorgd

53

Paid Search Advertising

17

Video Adverteren Projecten

61

Display Adverteren Campagnes

98

Succesvolle PPC Remarketing

31

Sociaal Adverteren Projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw onderneming met passie online te laten groeien

Neem vandaag nog contact op en behaal een maximaal rendement uit uw AdWords budget.

Getuigschriften

Alles bekijken