Web Development Services

Zoekwoorden Onderzoek & Analyse

Het doel van een zoekwoorden onderzoek en analyse is om relevante woorden en termen te selecteren waar potentiële klanten op zoeken en die veel verkeer geven.

Een succesvolle SEO campagne begint bij een zoekwoorden analyse.

Keyword Tracking

Ontwikkeling en gerichte promotie van opmerkelijke inhoud die in uw wensen voorziet door het bereiken, verbeteren en onderhouden van de zichtbaarheid van de aanwezigheid op het web.

Long Tail Keywords

Long Tail zoekwoorden zijn specifieke en gerichte zoekwoorden relevant voor de doelgroep. Deze zoekwoorden combinaties geven minder concurrentie en zorgen voor een betere conversie.

Keywords Allocation

De zoekwoorden worden toegewezen aan de meest relevante pagina's binnen de website. Aansluitend optimaliseren wij deze URL's aan de hand van de huidige top 10.

Het zoekwoorden onderzoek is de fundering en daarmee het kompas voor de strategie en kan tevens worden benut voor succesvolle zoekmachine adverteren.

 

Wij maken een analyse op welke zoekwoorden, gebruikelijk binnen uw branche, door potentiële relaties binnen zoekmachines naar uw product of dienst wordt gezocht.

Een zoekwoorden onderzoek is een analyse gericht op het vinden van zoekwoorden die mensen gebruiken als in een zoekmachine wordt gezocht naar producten of diensten binnen uw branche. De inhoud bestaat onder andere uit:

  • Relevante zoekwoorden
  • Zoekvolume
  • Aantal zoekresultaten
  • KEI (Keyword Efficiency Index is het aantal zoekresultaten gedeeld door het zoekvolume)

83%

Organisch Verkeer - Toename

42%

Bounce Rate - Afname

38%

Gemiddelde bezoektijd - Toename

21%

Pagina's Per Sessie - Toename

Zoekwoorden Analyse

Eén van de belangrijkste SEO elementen zijn de doelgroep zoekwoorden. Laat ons team bepalen wat de beste strategie voor alle SEO activiteiten is om de rankings te verbeteren.

Meer conversie

Maak de juiste keuze uit belangrijke relevante zoekwoorden die gericht zoekverkeer genereren en verhoog de omzet.

Project Analyses

All projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te laten groeien met passie.

Ons team van professionele SEO experts zijn de perfecte partner voor een succesvolle zakelijke samenwerking.

Getuigschriften

Bekijk alles
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Laat het ons weten als u specifieke zaken wilt laten controleren en geef ons de beste tijd om telefonisch contact met u op te nemen.