Mobile Marketing Services

Mobiele SEO

Dagelijks verschijnen nieuwe kanalen en platforms en het gebruik van mobiele telefoons heeft een flinke vlucht genomen.

Het aantal smartphone-gebruikers groeit voortdurend en dit overtreft inmiddels gebruikers met een PC, om die reden mag de mogelijkheid om het publiek via dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobiele SEO leidt tot betere gebruikerservaringen en meer bezoekers, waardoor deze doelgroep op ieder gewenst moment waar dan ook in de wereld beter wordt bereikt.

Met meer dan de helft van alle bezoeken komend via mobiele apparaten en omdat mobiele websites voor Google primair zijn geworden voor de posities in de zoekresultaten, is mobiele zoekmachine optimalisatie een van de belangrijkste onderdelen van de SEO geworden. Een snelle gebruikersvriendelijke foutloze mobiele website is dus een must om ook in de toekomst online succesvol te kunnen zijn.

Mobile is leading: Meer dan de helft van alle zoekopdrachten komen via mobiele apparaten. Google indexeert mobiele versies van websites en bepaalt aan de hand hiervan hoe uw website moet positioneren zowel in de mobiele als ook de desktop zoekresultaten. Als niet wordt gescoord in de mobiele zoekresultaten, heeft dit ook negatieve invloed op de desktop zoekresultaten.

44%

Click Through Rate

89%

Laadtijden Pagina's

+25k

Pagina Bezoeken

18k

Downloads

Wij bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele SEO strategie afgestemd om aan de behoeften van het bedrijfsleven te voldoen. Mis het niet deze enorme business opportunity - go mobile!

Mobiel Vriendelijk

Wij controleren alle pagina's op mobiele bruikbaarheid zoals viewport configuratie, het gebruik van plugins en de tekstgrootte en klikbare elementen. 

Zoekwoord Analyse

Mobiele zoekwoorden verschillen van desktop versies. Meer dan 20% van mobiele zoekopdrachten zijn spraak-zoekopdrachten en mobiele zoekers denken anders.

Monitoren posities

Om de voortgang van mobiele SEO inspanningen inzichtelijk te krijgen, worden mobiele posities bijgehouden naast desktop versies binnen positierapporten.

Project Analyses

Bekijk alles

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw onderneming online met passie te laten groeien.

Neem contact met ons op om de omzet uit uw website te verhogen.

Getuigschriften

Bekijk alles
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Laat het ons weten als u specifieke zaken wilt laten controleren en geef ons de beste tijd om telefonisch contact met u op te nemen.